2012. február 27., hétfő

Túrógombóc update

A túró sajnos nem túró volt, hanem úgynevezett frischkäse, nagyobb darabokból álló, amúgy irtó finom dolog, csak így kicsit változott a terv: mivel ez egy folyósabb cucc, kétszerannyi gríz kellett hozzá. Mivel kétszerannyi grízt tettem bele, és a gríz egy kicsit apróbb szemű, mint otthon, olyan nokedli jellegű gombócok lettek sárgaborsó méretű frischkäse szemekkel. Prézli rendben, tejföl rendben, gyerekeknek porcukor, szintén rendben, nekem porrá őrölt xylitol (elviselhető).
Végső értékelés: Leó szerint jobb, mint az eredeti. Artúr szerint ugyanolyan. Szerintem teljesen más, de nagyon finom. Ádám még nem kóstolta meg, Samu meg nem tolta haza a képét egész nap, és nem is alszik itthon, úgyhogy le fog róla csúszni.

Ezen kívül semmi, de semmi nem történt, dolgozunk mind a ketten, gyerekeknek pangás, kirándulás, Bionicle, és kompjúter eltekintve egy-egy hosszabb-rövidebb szünettől.

Fekszem, átrendeztük a lakást (azaz Ádám átrendezte), leköltöztek a szivacsaink a nagyszobába, hogy napközben is tudjak feküdni. Így fent csak a gyerekeké meg a kiteregetett ruháké a terep.

Fekvenyomom a melót.

6 megjegyzés:

  1. Ha valaki segítene, hogy hogyan szüntethetném meg azt az üres sávot a blogom főoldalán a legfrissebb bejegyzés alatt, megköszönném...

    VálaszTörlés