2012. március 24., szombat

Szombati mindenféle

Kezdjük egy önérdekű közleménnyel: kiadó a lakás, ahol eddig laktunk. Légyszi a facebookon menjetek az oldalamra, és osszátok meg. A képek sokkolóak, sosem volt ilyen tiszta, ilyen rendes, ilyen üres. Csillog, villog.
Aztán a mai napról: 
Reggel Arti az osztályával skypeozott, mert ma otthon munkanap volt, legalábbis a mi sulinkban. Aztán a Leó is beszélt az ő osztálytársaival.
A carboot sale 12kor már erőteljesen üres kezdett lenni, pedig csak 10kor kezdődött. 

Leó egy 3D star wars puzzle-t talált, én meg egy fatálat.
Amit hasvédő páncélnak is lehet használni.
Artúr egy cápa alakú tollat, Anna egy fadobozt és egy frizbit. Ádám kinézett egy kézi köszörűt, Samó meg egy dvd-t és a tök üres piacon 20 perc múlva érthetetlen módon azt mondták, hogy elkelt. Samu látta is a kisfiút, aki elvitte a Batman dvd-t. Így ők szomorúan távoztak. Hazafelé kitettük a Samut a Balázséknál, Anna meg velünk maradt, vettünk 4 széket £35-ért egy charity boltban, amit már odafelé kinéztünk. Négy szett szék jött szóba, egy nagyon csúnya, egy viszonylag szép de jól tisztítható, illetve egy kis hibás, de javítható, leértékelt (£30 volt a 4 db) nagyon szép típusút. Ádám az utóbbit szerette volna, de rádumáltam a középső kategóriára, amit lealkudtunk 40ről 35re. Ha majd itt lesz az ebédlőasztalunk, körbe tudjuk majd ülni, és nem kettesével eszünk majd a konyhában, irtó jó lesz!
A boltban görényketrec is volt, 5 görénnyel, Leó és Arti kaptak egyet-egyet a kezükbe:
Most minden gyerekünk görényt szeretne hirtelen, de jó lesz patkány vagy egér, esetleg teknős, és: "Mama, legalább nyulunk hadd legyen!"
A charity shop mellett volt egy deszkapálya, ahová benéztünk. A képeken nem látszik, hogy milyen meleg van, mert a srácok nem tudnak az időjárásnak megfelelően öltözni. Leóról leimádkoztuk a kedvenc télikabátját, ezért biztos ami biztos, felvett egy polárpulcsit, Arti pedig tegnap találta meg a kedvenc zöld csíkos sapkáját, ezt akkor tudtam levenni róla, mikor gyöngyözött róla a verejték. Akkor ideadta a pulcsiját is. 20 fok volt ma.

Szóval a deszkapályán különböző betonelemek voltak graffitivel kidekorálva, és trükkbiciklisek meg rolleres kiscsávók. Olyan Leó korúak. A többiek a végtelenségig maradtak volna, nézték volna a szaltózó (tényleg szaltó, ez NEM költői túlzás) meg szinkron-trükkrollerező gyerekeket, de én annyira izgultam, meg jajgattam minden trükknél, hogy egy idő után hazaindultunk a lelki nyugalmam érdekében.
Még hirtelen vettünk Artinak egy szandált, ami elöl azért zárt, lehet benne focizni. 
Holnap nagy költözködést rendezünk.




5 megjegyzés:

  1. NOrci kedves, nem tudom a facebook-nevedet (mondjuk a Nórán kivüli nevedet), ha akarod, hogy terjesszem a lakás-kiadást, írd meg, kérlek.
    Klasszul csináljátok az angliázást!
    Szia,
    Butkai Enikö

    VálaszTörlés
  2. ja ja jó , jó olvasni büszkék vagyunk Rátok :)

    VálaszTörlés
  3. Ezt a tálat hamarosan ki fogod nőni. Ki fogja örökölni tőled? Jó, hogy végre készült fotó rólad. Puszi mindenkinek, soksoksok

    VálaszTörlés