2012. június 28., csütörtök

Nyári szünet

Itt Nagy-Britanniában július 20-án kezdődik a szünet, és összesen 6 hét. Év közben viszont sokkal több és hosszabb szünetek vannak. Mi elkértük magunkat, nem maradunk tehát kicsit hosszabb szünetünk lesz, jövő héten megyünk haza.
A blogban is szünetet tartok, egyébként is az életünk már nem annyira izgalmas a nagyközönség számára, hiszen beindultak a mindennapok, van lakásunk, van iskola, Ádámról úgysem írhatok, én meg  babázó-dolgozó életet élek. A facebookon továbbra is lehet követni amiket felteszek, de nem jelölök vissza senkit, akit nem ismerek személyesen, meg azt sem, aki elmagyarázza, hogy hol látott egyszer messziről és egyébként kicsodámnak a kicsodája. Remélem, megértitek.
Aki nincs fent a facebookon, az írjon emailt, keressen a nyáron telefonon. Vagy személyesen, bár az elég régimódi...

Tehát a blog nem áll meg, csak belassult és most még szünetet is tart.

Jó nyarat mindenkinek!

1 megjegyzés:

  1. Jó nyarat, kedves NorCi! Ezek szerint elintézödöfélben vannak Janka papirjai, s mehettek Magyarországra vakációzni. Söt, sikeresen vissza is indulhattok majd Bristolba, iskolakezdésre. Szivesen megismernélek Benneteket, Ádám zenélése is érdekel, de nyilván máris tele a naptár. Majd talán egyszer összejön. Gratulálok, nagyot teljesitettetek az elmúlt félévben - és most nagyon jó pihenést nektek!

    VálaszTörlés